U bent nu hier: Home

Prikbord

Nodig mensen uit om te tennissen! Of deel anderszins je gedachten!

Ga naar het prikbord

29 mrt 2015 tot 29 mrt 2015

Balkenende Hoveniers Openingstoernooi 2015 (senioren)

Zondag 29 maart 2015 is er een openingstoernooi inschrijven kan tot en met zaterdag 28 maart 12.00 uur

Klik hier voor de volledige jaarkalender

Welkom op de website van LTC Lisse

Welkom op de site van LTC Lisse

LTC Lisse beschikt in de zomerperiode over 17 verlichte banen waarvan 12 gravel banen en vijf all weather banen.
LTC Lisse is een bijzonder gezellige vereniging en heeft mede daardoor een grote groep enthousiaste vrijwilligers die de nodige evenementen, toernooien en de feestelijke omlijsting verzorgen voor beginners en gevorderden.

In het zomerseizoen wordt drie maal in de week getosst om nog sneller kennis te kunnen maken met de andere leden. Hierdoor raken nieuwe leden sneller ingeburgerd.
Het Open Toernooi van de Bollenstreek is een begrip in onze regio waar onder andere spelers van categorie 2 deelnemen.
Aan onze clubkampioenschappen wordt deelgenomen door een derde van alle senioren.

Onze kantine is uitbesteed aan een professionele pachter, zodat de leden geen bardiensten hoeven te draaien.
In vergelijking met andere verenigingen waar de leden wel bardiensten moeten draaien, is het lidmaatschap bij LTC Lisse per saldo vaak goedkoper.

Het park wordt onderhouden door een deskundige groundsman in vaste dienst, die er het hele jaar voor zorgt dat de banen optimaal bespeelbaar zijn en de groenvoorziening er goed bij ligt.

Onze professionele trainers kunnen u begeleiden vanaf de beginnersfase of naar betere prestaties brengen als u al gevorderd bent.

Het lidmaatschap is van 1 januari tot 31 december.
De contributie bedraagt minder dan 1 euro per dag.
U kunt namelijk alle dagen spelen van 08.00 tot 23.00 uur van 1 april tot ver in de herfstperiode.

Wilt u een keer de sfeer op ons park komen proeven dan kunt u in de periode na 1 april eenmalig een uur gratis gebruik maken van onze banen.
Dit aanbod geldt zowel voor de buitenbanen als de banen onder de overkapping.

U bent ook welkom tijdens de Open Tennisdagen in de laatste week van maart.

interieur-kantine-2

Nieuwe website ook een nieuwe website beheerder
=============================================================================================

Bianca VerheijenMet het plaatsen van een nieuwe website is het bestuur zeer verheugd ook een websitebeheerder gevonden te hebben.

Bianca Verheijen gaat deze klus voor ons verzorgen.
Maar zij kan het niet alleen. Zij vraagt uw hulp voor copy.Stuur uw copy voor eventuele plaatsing op de website naar haar toe via de email : webbeheer@ltclisse.nl

Dit kan zijn een aankondiging van een evenement, een leuk voorval op de club, foto's  etc.etc.
Na gebleken geschiktheid zal er tot plaatsing worden overgegaan.
De bedoeling is dat de leden op zo een manier betrokken zijn bij de vereniging en er leuke discussies etc  kunnen ontstaan.
Dus stel Bianca niet teleur en mail haar.

Ophalen ledenpassen 2015

In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de ledenpassen niet meer thuis bezorgd.
Er is gelegenheid om de passen op te halen in de kantine van LTC Lisse

21 maart tussen 12.00 en 14.00 uur

28 maart tussen 12.00 en 14.00 uur

29 maart tussen 12.00 en 14.00 uur

Maja Verheijen
Ledenadministratie

Afscheid Patrick Niezen

Aan de leden van LTC Lisse.

In de afgelopen dagen is bekend geworden dat Patrick Niezen, sinds jaren een gewaardeerde trainer bij LTC Lisse, een nieuwe kans heeft gekregen in zijn carrière.

Patrick zal dit seizoen als hoofdtrainer starten bij een andere vereniging buiten de Bollenstreek.

Wij bedanken Patrick langs deze weg voor de vele goede dingen die hij voor onze club heeft betekend in de afgelopen vijf jaar en wensen hem veel succes met zijn promotie.

Wij geven U de gelegenheid om afscheid van Patrick te nemen op zaterdag 28 maart 2015 vanaf 17.30 uur in de kantine.

Tennisschool Impact heeft in de plaats van Patrick een jonge opvolger gevonden,Dave van Dam.
Dave wordt voorgesteld bij de opening van het park op 28 maart voor de Jeugd om ca 15.00 uur

Bestuur LTC Lisse

=============================================================

Beste leden van Lisse,
Na vijf en een half  jaar met ontzettend veel plezier  bij LTC Lisse gewerkt te hebben is het voor mij nu tijd om afscheid te nemen.

Ik heb een nieuwe uitdaging gevonden en ga werken bij TV Alkemade In Roelofarendsveen. Samen met een collega trainer gaan we daar als team alle zomer- en winterlessen geven.

Ik heb het bij LTC Lisse altijd erg naar mijn zin gehad en vind het daarom wel jammer dat ik afscheid neem. Ik zal jullie allemaal erg missen maar soms is het tijd om wat nieuws te gaan doen.

Ik wens iedereen een goed zomerseizoen toe.

Met vriendelijke groet en misschien tot ziens op de tennisbaan,
Patrick Niezen

Baanverdeling hal zomerseizoen 2015
zie clubinfo

28 mrt 2015

Tennis ...daagt je uit

29 jan 2015

Tennis iets voor uw kind of kinderen?

25 nov 2014

Nieuwe pasfoto

Is Uw foto ouder dan 10 jaar (voor de jeugd 5 jaar) Lees dan snel verder.

16 nov 2014

Uitleg en Inschrijven voorjaarscompetitie jeugd 2015

Prikbord

Nodig mensen uit om te tennissen! Of deel anderszins je gedachten!

Ga naar het prikbord

29 mrt 2015 tot 29 mrt 2015

Balkenende Hoveniers Openingstoernooi 2015 (senioren)

Klik hier voor de volledige jaarkalender