U bent nu hier: Home

Prikbord

Nodig mensen uit om te tennissen! Of deel anderszins je gedachten!

Ga naar het prikbord

Klik hier voor de volledige jaarkalender

Welkom op de website van LTC Lisse

Welkom op de site van LTC Lisse

LTC Lisse beschikt in de zomerperiode over 17 verlichte banen waarvan 12 gravel banen en vijf all weather banen.
LTC Lisse is een bijzonder gezellige vereniging en heeft mede daardoor een grote groep enthousiaste vrijwilligers die de nodige evenementen, toernooien en de feestelijke omlijsting verzorgen voor beginners en gevorderden.

In het zomerseizoen wordt drie maal in de week getosst om nog sneller kennis te kunnen maken met de andere leden. Hierdoor raken nieuwe leden sneller ingeburgerd.
Het Open Toernooi van de Bollenstreek is een begrip in onze regio waar onder andere spelers van categorie 2 deelnemen.
Aan onze clubkampioenschappen wordt deelgenomen door een derde van alle senioren.

Onze kantine is uitbesteed aan een professionele pachter, zodat de leden geen bardiensten hoeven te draaien.
In vergelijking met andere verenigingen waar de leden wel bardiensten moeten draaien, is het lidmaatschap bij LTC Lisse per saldo vaak goedkoper.

Het park wordt onderhouden door een deskundige groundsman in vaste dienst, die er het hele jaar voor zorgt dat de banen optimaal bespeelbaar zijn en de groenvoorziening er goed bij ligt.

Onze professionele trainers kunnen u begeleiden vanaf de beginnersfase of naar betere prestaties brengen als u al gevorderd bent.

Het lidmaatschap is van 1 januari tot 31 december.
De contributie bedraagt minder dan 1 euro per dag.
U kunt namelijk alle dagen spelen van 08.00 tot 23.00 uur van 1 april tot ver in de herfstperiode.

Wilt u een keer de sfeer op ons park komen proeven dan kunt u in de periode na 1 april eenmalig een uur gratis gebruik maken van onze banen.
Dit aanbod geldt zowel voor de buitenbanen als de banen onder de overkapping.

U bent ook welkom tijdens de Open Tennisdagen in de laatste week van maart.

interieur-kantine-2

Nieuwe website ook een nieuwe website beheerder
=============================================================================================

Bianca VerheijenMet het plaatsen van een nieuwe website is het bestuur zeer verheugd ook een websitebeheerder gevonden te hebben.

Bianca Verheijen gaat deze klus voor ons verzorgen.
Maar zij kan het niet alleen. Zij vraagt uw hulp voor copy.Stuur uw copy voor eventuele plaatsing op de website naar haar toe via de email : webbeheer@ltclisse.nl

Dit kan zijn een aankondiging van een evenement, een leuk voorval op de club, foto's  etc.etc.
Na gebleken geschiktheid zal er tot plaatsing worden overgegaan.
De bedoeling is dat de leden op zo een manier betrokken zijn bij de vereniging en er leuke discussies etc  kunnen ontstaan.
Dus stel Bianca niet teleur en mail haar.

Ophalen ledenpassen 2015

Heeft U nog geen ledenpas opgehaald voor 2015 en u wilt tennissen dan kunt U uw ledenpas 2015 verkrijgen bij de bar.
Vraag aan Volkert en/of zijn medewerkers hiernaar en u wordt geholpen.
Veel tennisplezier.

Maja Verheijen
Ledenadministratie

Baanverdeling hal zomerseizoen 2015
zie clubinfo

28 mrt 2015

Tennis ...daagt je uit

29 jan 2015

Tennis iets voor uw kind of kinderen?

25 nov 2014

Nieuwe pasfoto

Is Uw foto ouder dan 10 jaar (voor de jeugd 5 jaar) Lees dan snel verder.

16 nov 2014

Uitleg en Inschrijven voorjaarscompetitie jeugd 2015

Prikbord

Nodig mensen uit om te tennissen! Of deel anderszins je gedachten!

Ga naar het prikbord

Klik hier voor de volledige jaarkalender