Huur een tennisbaan!

28 juli 2022

Een tennisbaan huren bij LTC Lisse? Dat kan! LTC Lisse beschikt over 17 tennisbanen, waarvan 12 Gravelbanen (buiten) en 5 pro-bounce banen (binnen). Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij onze pachter Baan18.

Baan reserveren
Via het Meet and Play platform van de KNLTB bieden wij de mogelijkheid om een tennisbaan te huren op een voor jouw geschikt moment. Je kunt maximaal 1 dag vooruit een baan reserveren en de betaling gaat eenvoudig via i-Deal.

De juiste tijdsduur selecteren
Bij tennis: 60 minuten
Kies je deze tijdsduur niet, dan vind je geen vrije baan!

Een tennisbaan reserveren kan van april t/m september van 09.00 tot 23.00! Let er bij het reserveren van een tennisbaan op dat je de juiste baan kiest (1 t/m 12 = buiten, 13 t/m 17 = binnen).

Klik hier om direct een baan te huren!

Een baan boeken met iemand die lid is
Dit doe je niet via deze website, maar via de ClubApp. Selecteer bij de reservering van je baan 1 of meerdere introducees. Verder hoef je niets te doen. Betalen doe je rechtstreeks via i-Deal.

Tijdens evenementen en toernooien kan het zijn dat je als niet-lid minder mogelijkheden hebt om een baan te huren.

Faciliteiten

Bij onze Pachter Baan18 kun je na afloop een hapje en een drankje doen. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein naast de hockey of op het grotere parkeerterrein bij de voetbalvereniging.

Vragen?

Spekkelaan 4