LTC Lisse Tennisseizoen 2022

24 maart 2022

Zaterdag 26 maart is het zover, we kunnen weer buiten tennissen! Voordat we allemaal weer een baan gaan reserveren via de KNLTB Club App willen wij jullie wijzen op een aantal zaken die nieuw of gewijzigd zijn ten opzichte van vorig jaar.

1) Afhangen van een baan gewijzigd naar elk half uur.
Het afhangen van banen is gewijzigd van ieder uur naar ieder half uur. Een gewenst tijdstip selecteren doe je door bij het maken van een reservering het tijdstip op de regel ‘Begin’ aan te klikken, zie afbeelding hieronder. En vervolgens de gewenste tijd te selecteren.

Dit houdt in dat een reservering kan starten op ieder heel of half uur. Reserveringen kunnen bijvoorbeeld starten om 19.00, 19.30 of 20.00 uur. De speelduur van 60 minuten blijft ongewijzigd. Deze aanpassing komt voort aangezien veel leden dit aan hebben gegeven in de enquête van vorig jaar.

Het risico van deze aanpassing is het ontstaan van ‘loze’ half uurtjes. Bijvoorbeeld een reservering staat van 19.00 tot 20.00 en de volgende reservering van 20.30 tot 21.30. We willen daarom alle leden vragen een reservering zoveel als mogelijk direct achter een andere reservering te boeken. Mocht in de eerste weken van het seizoen blijken dat er toch veel half uurtjes zijn waarop banen niet geboekt zijn dan zullen we deze aanpassing weer terugzetten.

2) Introducé toevoegen aan een boeking.
Vanaf dit seizoen is het mogelijk een introducé direct toe te voegen aan een reservering. Wanneer je een baan reserveert klik je op ‘Introducé toevoegen’. Vul vervolgens naam en e-mailadres in van de introducé, klik op reserveren en betaal direct via iDeal. Kosten voor een introducé zijn €5,- per persoon per reservering. Ieder lid kan maximaal 5 keer per jaar een introducé meenemen.

3) Koppeling KNLTB Meet & Play platform.
Onlangs hebben we LTC Lisse toegevoegd aan het Meet & Play platform van de KNLTB. Dit platform is ontwikkeld om tennis- en padelbanen te kunnen reserveren door mensen die niet lid zijn van een vereniging. Dit genereert voor een vereniging extra inkomsten op de momenten dat een baan niet gebruikt wordt door leden. En het biedt mogelijkheden mensen van buitenaf kennis te laten maken met de vereniging.

Meet & Play voor LTC Lisse is zo ingesteld dat er maximaal 1 dag van tevoren een baan gereserveerd kan worden via het platform. Voor LTC leden blijft het mogelijk 3 dagen van tevoren een baan te reserveren. Op deze manier hebben LTC leden voldoende tijd een baan te reserveren. Wanneer deze niet is gereserveerd bestaat de mogelijkheid dat deze verhuurd wordt via het Meet and Play platform.

Dus ken je mensen in je omgeving die een balletje willen slaan bij LTC Lisse maar geen lid zijn? Neem ze mee als introducé of wijs ze op het Meet & Play platform van de KNLTB. Zie link Meet & Play platform hieronder.

Met vriendelijke groet,

Bestuur LTC Lisse