Sponsoren tennismiddag bij LTC Lisse

14 oktober 2022

Afgelopen donderdag 13 oktober 2022 vond de eerste sponsoren tennis middag plaats bij LTC Lisse. Vanuit onze sponsoren Kega, Boot en Broersen, Wereldwijnen, Pioenieren en Knipping van Es waren meer dan 30 collega's aanwezig voor deze sportieve middag. Iedereen is welkom geheten door Gerard Pruijn namens LTC Lisse en de sponsorcommissie.

Na de speech van Gerard is de groep vol enthousiasme begonnen op de tennisbaan. De middag bestond uit een tennisclinic vanuit de Tennis Academie Duin en Bollenstreek in samenwerking met de Technische commissie van LTC Lisse. Na de clinic en een kleine pauze werd door iedereen fanatiek getennist in verschillende wedstrijdvormen. En natuurlijk kon de afloop van de wedstrijden een prijsuitreiking niet ontbreken.

Als afsluiter van de dag werd door Baan18 een heerlijk 4-gangen diner geserveerd voor iedereen. Het was een zeer geslaagde middag en avond. De eerste ideeën en plannen voor sponsoren tennis bij LTC Lisse in 2023 zijn al gemaakt.

Ook sponsor worden van LTC Lisse? Neem dan contact op met de sponsor commissie via [email protected] of bel Myron Poestkoke op 06-39 376 150.

Vragen?

Spekkelaan 4