LTC Lisse info

12 december 2021

De Vereniging


LTC Lisse kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1927. De club telt bijna 1000 leden, waarvan op dit moment ongeveer 125 jeugdleden. Vanaf 5-6 jaar kan je lid worden en deelnemen aan de trainingen in groepsverband, zowel in het zomer- als in het winterseizoen. LTC Lisse beschikt over 17 tennisbanen, waarvan 12 Gravelbanen (buiten) en 5 pro-bounce banen binnen. Ook is er een tennismuur waar je lekker een balletje tegen kan slaan. In 2023 zullen er naar verwachting ook een aantal Padelbanen beschikbaar komen. Voor eten en drinken kun je terecht bij Baan 18 op de tennisbaan. 

Tennissen


Als lid van de LTC Lisse kan je gedurende het seizoen van begin april tot en met september gebruik maken van alle tennisbanen van onze vereniging. Vanaf september is het mogelijk om gebruik te maken van de buitenbanen zolang de weersomstandigheden dit toelaten. De binnenbanen worden van 1 oktober tot en met 31 maart verhuurd door Sportfondsen Lisse. 

Naast het 'vrij' tennissen worden er veel activiteiten georganiseerd op ons park, zoals:

  • Competitie;
  • Tossen;
  • Open toernooi;
  • Onderling toernooi.

Lid worden


De vereniging heeft een aantal verschillende lidmaatschappen. Meer informatie kan je vinden via deze link

 

Reserveren tennisbanen


Als je lid bent van LTC Lisse dan kun je digitaal een baan reserveren via deze website of de KNLTB-club app. Dit is een app die je gratis download in de apple app store of google play store. De binnenbanen zijn in beheer bij Sportfondsen Lisse en niet van de vereniging zelf. Als je een uur wil tennissen op de binnenbanen betaal je daar in de winter een los bedrag voor. In de zomer is het gebruik van de binnenbanen gratis. Meer informatie over de verhuur van tennisbanen in de winter vindt je op de website van Sportfondsen Lisse. 

Overig


LTC Lisse staat aan de vooravond van een aantal grote ambitieuze veranderingen. Recentelijk is de tennismuur geplaatst en wordt de groenvoorziening verbeterd. Als alles volgens plan verloopt gaan we in 2023 het gehele banenpark renoveren. Zo worden we minder afhankelijk van het weer. We zoeken altijd vrijwilligers voor het organiseren van leuke activiteiten voor de jeugd. Dus lijkt je dat leuk, meld je dan vooral bij ons aan! We hopen je snel te mogen begroeten op ons tennispark en wensen je veel tennisplezier.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 413 869

Address

Spekkelaan 4
2161 GH Lisse

KVK-nummer

40446215