Onstuimige eerste jeugd challenge

19 april 2024


De eerste jeugd challenge van LTC Lisse is op woensdagmiddag 17 april gespeeld. Met 22 deelnemers waren er in oranje, groen en geel voor iedereen leuke en uitdagende wedstrijden in te plannen. De jongste deelnemers hebben de challengemiddag afgetrapt, zij hadden gelukkig nog een zonnetje erbij, ook fijn voor de ouders :-) Er werd meteen fanatiek gespeeld en de spelers hebben goede ervaring met wedstrijdtennis en de bijbehorende tennisregels opgedaan. Tussen de wedstrijden door werd er geknutseld of een spelletje Uno gespeeld onder het genot van een slush puppy of voor de liefhebben warme choco met slagroom. 
 
Na de pauze was het aan de meer ervaren spelers, zij kregen meer uitdagingen vanuit de weergoden, met fikse hagel- en regenbuien. Maar afgezien van een enkele korte onderbreking hebben deze bikkels gewoon doorgespeeld op de mooie nieuwe buitenbanen van ons park. Het was leuk om te zien dat spelers die elkaar normaal niet zo vaak treffen op de baan, het nu eens tegen elkaar konden opnemen, met mooi tennis als resultaat. Top gedaan!
 
De jury bestaande uit Martijn Zandvliet heeft de tennisbalknutselwerkjes van Simon en Thijs uitgekozen als prijswinnaars van het knutselen, en daarnaast zijn Marijn, Beau en Hugo als winnaars van de loterij getrokken. Zij hebben allemaal een waardebon voor een gratis ijsje bij ijssalon de Ysbol in Lisse gekregen. De foto's van de eerste challenge vind je hier
 
De eerste partijen voor de challenge ranglijst zijn nu gespeeld. Op basis van deze eerste resultaten voeren Syb, Hugo, Casper, Pieter van der Salm, Marijn en Thijs de ranglijst aan. Hieronder zie je op een creatieve manier een plaatje van de huidige ranglijst.
bal
 
Heb je niet meegedaan met de eerste challenge? Geen probleem! Je kunt bij elke challenge nog instromen en voor de prijzen aan het eind van het seizoen meestrijden!
 
Schrijf je dus nu in voor de volgende challenge op vrijdagmiddag 17 mei (inschrijving geopend)!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 413 869

Adres

Spekkelaan 4
2161 GH Lisse

KVK-nummer

40446215