Speel jij al mee met de LTC Clubladder?

11 april 2023


Houd je van wedstrijden spelen op een laagdrempelige manier en op een moment dat het voor jou uitkomt? Dan is de interne Clubladder van LTC Lisse echt iets voor jou. Je bepaalt zelf hoe vaak je speelt. Deze laddercompetitie loopt het gehele zomerseizoen (april t/m oktober) en kan zowel als enkelspel als dubbelspel gespeeld worden.

Hoe werkt het?

Het begint bij het downloaden van de Clubladder app, zie afbeelding hieronder.

Vervolgens zoek je de LTC Lisse clubladders en kiest voor enkel of dubbel. Meedoen in allebei kan natuurlijk ook.

 

Maak vervolgens een account aan, geef je speelsterkte op en je beschikbaarheid aan. En je bent klaar om te beginnen. Via de app wordt je gekoppeld aan leden die zich ook voor de ladder competitie hebben aangemeld. Vervolgens maak je een afspraak om een wedstrijd te spelen tegen de ander die jullie inplannen op een moment dat het voor beide uitkomt. De stand wordt ingevuld in de app en bij winst stijg je op de ladder en bij verlies zak je wellicht een aantal plaatsen. Het spelen van wedstrijden via de clubladder heeft geen invloed op je ranking bij de KNLTB. 

Via de Clubladder leer je niet alleen nieuwe leden kennen maar speel je ook vaker wedstrijden op een laagdrempelige manier. Wil je meer informatie over de interne ladder competitie of kom je er niet uit? Informeer dan bij de Evenementen Commissie via [email protected] 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 413 869

Adres

Spekkelaan 4
2161 GH Lisse

KVK-nummer

40446215