Vrijwilligers gezocht!

13 december 2022


We zijn op zoek naar vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen aan onze tennisvereniging. Concreet zoeken we:

  1. Versterking communicatie
  2. Versterking vrijwilligersteam voor de jeugd
  3. Leden die het leuk vinden om te klussen  

Spreekt één of meerdere van de bovenstaande vrijwilligers taken je aan, lees dan hieronder verder voor meer details. Heb je interesse, neem dan contact op met Maarten van het Schip (06-22342885) of Rick van Elk (06-30097275) of stuur een e-mail naar [email protected]

 

1. Versterking communicatie

Communicatie is een van de belangrijkste onderdelen van onze vereniging. En dat is maar goed ook! Want hoe zorg je ervoor dat ruim 900 leden op de hoogte zijn wat er speelt op de vereniging, welke evenementen eraan komen of hoe het ervoor staat met de realisatie van ons nieuwe park. Allemaal onderwerpen waar het communicatie team bij betrokken is zodat deze informatie via de diverse kanalen verspreid wordt aan de leden. Denk hierbij aan e-mail, sociale media, website en posters in het clubhuis. Het communicatie team is opzoek naar vrijwilligers die het team komen versterken. 

 

2. Versterking vrijwilligersteam voor de jeugd

Jeugd is voor LTC Lisse heel belangrijk. Daarom besteden we er veel aandacht aan en organiseren we veel activiteiten, toernooien en competities voor de jeugdleden van LTC Lisse. Het team van vrijwilligers die dit voor de jeugd doet is op zoek naar versterking om dit voor de jeugd ook volgend jaar mogelijk te maken. Vind je het leuk om iets te betekenen voor onze jeugdleden? Of heb je zelf kinderen en vind je het leuk hierbij te helpen? Laat het dan vooral weten.

 

3. Leden die het leuk vinden om te klussen 

Zoals bekend gaan we per 1 januari 2023 van start met een nieuwe pachter bij LTC Lisse, Jeroen den Haan. Dit is meteen het moment dat we het een en ander willen aanpakken aan het clubhuis en in de kantine van LTC Lisse. Dit gaan we doen in de periode van 2 t/m 7 januari 2023. Dus ben je handig, vind je het leuk om te klussen en heb je tussen 2 en 7 januari 2023 tijd om LTC Lisse te helpen. Neem dan vooral contact op.

 

Nogmaals, spreekt één of meerdere van de bovenstaande vrijwilligers taken je aan en heb je interesse om te helpen. Neem dan contact op met Maarten van het Schip (06-22342885) of Rick van Elk (06-30097275) of stuur een e-mail naar [email protected]

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 413 869

Adres

Spekkelaan 4
2161 GH Lisse

KVK-nummer

40446215